Loading...
X

Forbedr humøret og se bedre ud på billeder

De færreste tænker over, at rengøring faktisk betyder rigtig meget for vores humør. Hvis vi befinder os i beskidte, snavsede eller støvede omgivelser, bliver vores humør negativt påvirket, og vi kan føle os for umotiverede og uoplagte til at foretage os noget som helst.

spray

Forbedr humøret med rengøring

Der er ikke noget værre, end at være nødt til at befinde sig i beskidte omgivelser, hvor man i virkeligheden ikke har lyst til at være. Dette er ofte problemet i virksomheder, hvor erhvervsrengøringen i København er meget mangelfuld. På denne måde er vi mennesker i høj grad som figurerne i det populære computerspil The Sims. Simmerne, som figurerne hedder i The Sims, har seks forskellige parametre, som påvirker deres humør og determinerer hvordan de har det. De mest indlysende parametre er parametrene for sult, tørst, personlig hygiejne og træthed, som i høj grad påvirker hvordan man har det. De to sidste parametre er lidt mindre indlysende, men gælder i lige så høj grad for mennesker som for simmere. Den ene er sjov-parameteren, hvor humøret påvirkes af, hvor meget man hygger sig. Hvis simmeren bare arbejder og gør rent hele tiden, får denne en lav score på sjov-parameteren. Hvis simmeren i stedet bruger tiden på at danse, læse eller se tv, har vedkommende det godt og humøret stiger. Den sidste og sjette parametre er mindre kendt, og handler om hvordan omgivelserne ser ud. Hvis simmernes miljø er uudsmykket, beskidt og rodet, har de det ikke særlig godt, og kan finde på at stå og jamre i et hjørne. De kan endda gå så langt, som til at gå hen til de genstande de ikke bryder sig om, og så stå og nedgøre møblet. Hvis der derimod er rent og pænt, der er tapet på væggene, ordentligt lys og grønne planter, liver simmerne mærkbart op – Det gælder også os mennesker.

Som sagt, så er simmere og mennesker meget lig hinanden. Ligesom simmerne påvirkes vi mennesker af hvordan vores omgivelser ser ud, og vores humør ændres derefter. Hvis vores arbejdsplads for eksempel er beskidt og støvet, får vi det automatisk dårligt og føler os meget umotiverede i forhold til at udføre vores arbejde. Det er derfor rigtig vigtigt for virksomheder, at de sørger for at der er rent og pænt, så medarbejderne kan føle sig motiverede og glade for deres arbejde.