Loading...
X

Den ultimative pakkeliste til at bestige Kilimanjaro

Kilomanjaro
Hvis man sammen med sin venner eller familie har besluttet, at man vil bestige verdens største stillestående bjerg Kilimanjaro, så er det vigtigt at man er ordentligt forberedt på rejsen. Ser man alene på sværhedsgrad, så befinder dette bjerg sig i den lettere ende, men det betyder ikke, at der ikke er visse farer ved at begå sig på bjerget.

Her kan man læse om den ultimative pakkeliste til bjergbestigning, som man bør gennemgå inden man rejser til Tanzania, for at bestige Kilimanjaro med ens familie eller venner. Denne liste vil især fokusere på udstyr og sikkerhed.

Hvi man gennemgår denne liste til punkt og prikke, så vil man være godt påklædt til at begå sig på en rejse til Tanzania, for at bestige Afrikas største bjerg Kilimanjaro.

passport

Inden rejsen

Rejseforsikring, livsforsikring, visum, pas, vaccine, undersøg vejrforhold, tjek lokale nyheder, tilladelser til bjergbestigning, kostplan, lægetjek, bestil muligvis en guide

jakke

Beklædning (dette varierer efter sæson og klima på Kilimanjaro)

Shorts, vandrebukser, undertøj, langt undertøj, vandrestøvler, T-shirts, sneakers, flere par strømper, hovedbeklædning (hat, kasket eller slør), overtøj, handsker, tørklæde og eventuelt en regnfrakke.

backpack

Udstyr

Solid rygsæk, håndklæde, vandtætte poser, toiletpapir, desinficerende gel, kamera, videokamera, kikkert, lommekniv, logbog, nødvendig medicin, masser af snacks, slik og proteinbarer, energidrikke, telt, sovepose, tæppe, diverse toiletartikler (tandbørste, tandpasta)

Det anbefales at man bruger seks dage til at bestige Kilimanjaro, fordi at højde stigningen kan påvirke dit helbred, og gøre dig syg. En god teknik til at mindske højdesyge der er, at gå 100 meter ned, når man skal sove. På den måde så vender kroppen sig bedre til højden.

Man kan læse mere om rejser til Tanzania, og de mange andre oplevelser, som dette enestående land tilbyder ved at klikker her. Endvidere så kan man også finde gode tilbud på safarirejser eller vandreture til Tanzania på samme sted.