Loading...
X

Flotte fotos i Guatemala

Guatemala City

En rejse til Guatemala giver enestående oplevelser. Det er et unikt og fantastisk land, som byder på mange uforglemmelige oplevelser. En rejse til Guatemala kan indeholde alt fra fantastiske naturoplevelse til kultur og byer samt afslapning på stranden. Nedenfor fremgår en kort liste over smukke destinationer i Guatemala, som bestemt er et foto værd. Eksempelvis er kaffeplantagerne eller bjergene utrolig smukke scenerier.

Smukke oplevelser i Guatemala:

Volcan Pacaya

Udsigt fra Volcano_Pacaya_Guatemala

Dette er en aktiv vulkan, som havde sit sidste udbrud i maj 2010. Der er trekking muligheder op ad vulkanen, hvilket giver nogle enestående muligheder for at tage nogle helt unikke fotos. Udover at vulkanen er smuk i sig selv, vil man mod toppen have en ubeskrivelig smuk udsigt. Vulkanen er beliggende tæt ved Antigua.

Kaffeplantager

kaffebønder

Guatemala dyrker generelt god kaffe, og den bedste menes at komme fra Antigua. Dette område er omgivet af tre vulkaner, hvilket giver eminent gode vækstbetingelser for de mange kaffedyrkere. Man mener, at de vulkanske udbrud, der til tider rammer dette område, er med til at berige jorden, og dermed gøre kaffen bedre. Disse plantager udgør bestemt en god basis for nogle flotte fotografier.

Chichicastenango Market

market i guatemala

Dette market, beliggende i Guatemala City, er et af de mest levende og dynamiske markeder i hele Sydamerika. Man kan finde alt fra smukke tekstiler, tøj, træ-håndværk, potter, frugt & grønt, kød – ja alt hvad hjertet kan begærer. Den mængde af farver og indtryk, som dette market indebærer, danner grundlag for nogle helt enestående og stemnings fyldte billeder.

Dette er blot et udsnit af nogle af de destinationer, som er værd at tage til, når man rejser til Guatemala. Man er bestemt sikret minder og fotografier for livet!