Loading...
X

Positiv tænkning skaber positive billeder

positiv

Måden du tænker på afgør, om du er lykkelig eller ej. Dette er mere sand, end man lige skulle tro. Der findes både trosretninger og moderne undersøgelser, som viser, at måden man tænker og anskuer livet på, kan være altafgørende, om man kan leve et lykkeligt liv eller ej.

Hvad kan positiv tænkning gøre for dig?

Positiv tænkning bringer med sig mange gode og positive ændringer. Du har måske allerede lagt mærke til, at når du skifter din holdning fra negativ til positiv i forbindelse med en uheldig situation, så er ser tingene ikke længere så umulige ud. Faktisk er der en række fordele ved at tænke positivt. Disse fordele er som følgende:

  • Et positivt tænkende menneske opnår lettere deres mål.
  • Et positivt tænkende menneske kan tænke sig rask, og holde et rask sind, selv med en alvorlig sygdom.
  • Et positivt tænkende menneske kan komme sig bedre efter traumatiske eller livsforandrende hændelser såsom uheld, stress, fyringer, skilsmisse osv.
  • Et menneske, som tænker positivt, har ofte en højere livskvalitet.
  • Et menneske, som tænker positivt, kan se muligheder i en umulig situation, og bruger deres energi og tid mere konstruktivt i forhold til deres nuværende situation.

Hvad kan ligge til grund for negativ tænkning?

Der er rigtig mange i vores moderne tider, som tilsyneladende har et velfungerende og succesfuldt liv med familie, job, venner, godt helbred og gode rammer, men samtidig er de ikke lykkelige og lider af stress, depression, angst, bekymring og manglende livsglæde. Disse menneske kan fremstå for andre mennesker som nogle, der har styr på det hele, opnår resultater, ser godt ud og ikke har store problemer i deres liv.

Typisk er denne opfattelse langt fra sand. Mange af dem, som er i denne situation, føler sig ofte misforstået. Bag hele facaden kan der ligge en frygt for ikke at slå til, hårde og konstante krav om at være perfekt, opnå resultater, anerkendelse og positiv opmærksomhed, overdreven kontrol og angst for at fejle og for kritik. Disse mennesker har veltrænet evne til at spotte enhver tegn på fejl, mangler, svaghed, kritik, og mulige problemer eller katastrofer.

Disse negative tanker holder dem fra at være lykkelige og nyde deres liv og de ting, som de har opnået i livet. Når man tænker negative tanker, dræner det en for energi og gør en passiv, idet man bekræfter sig selv i, at det hele ikke nytter noget. Ved at ændre sin tankegang fra negativ til positiv vil man opdage, at man kan vende sit liv om og se tingene fra en lysere perspektiv.

Hvis du oplever problemer i dit liv, som du har svært ved at overkomme, eller hvis du kan genkende noget af det, der er beskrevet i det ovenstående, kan det være, at du har brug for hjælp til at tænke mere positivt. For at læse mere omk dette kan du gå ind på www.graafland.dk.