Loading...
X

Et billede af et grønt hjem

grøn energi

Du har uden tvivl bidt mærke i, at verden er ved at gå i panik over global opvarmning. Derfor bliver der løbende foretaget en række energiforbedrende tiltag verden over i kampen for at stoppe dette. Men har du tænkt over, hvad du selv kan gøre? Din indsats alene gør måske ikke det store, men hvis flere gør deres hjem grønt, vil det i det store billede have en effekt. Dansk Varme Service er totalleverandør af bæredygtige energiløsninger. Der er derfor også en til dig.

Varme i kinderne giver et bedre billede

Du prøver måske at spare på varmen i hjemmet i et forsøg på at spare på varmeregningen. Over vinteren kan det således blive en udfordring at holde varmen. Dette skyldes, at du højst sandsynligt har en alt for dyr – og miljøskadende – energiløsning. En grøn, bæredygtig løsning er både billigere i drift og skåner miljøet.

Du behøver derfor ikke længere gå derhjemme og fryse om vinteren. Desuden giver du et langt bedre billede af dig selv, når du har varme i kinderne. For slet ikke at tale om, at du sandsynligvis har flere sygedage som følge af et lidt for koldt hjem i vintermånederne.

Indeklimaet er vigtigt for helbredet og en del af det er, at din bolig er opvarmet ordentligt. Der er derfor mange fordele ved at portrættere et grønt hjem – det vil nemlig også smitte af på billedet af dig. Du bliver mere selvsikker, er mindre syg og har det generelt bedre med dig selv, fordi du gavner miljøet.

Flere måder at skabe et grønt hjem

Billedet af et grønt hjem, kan skabes på flere måder. For det første er der flere kilder til grøn energi, som du kan anvende. Varmepumpe, solceller og naturgas er alle grønne energitiltag, som skåner miljøet og din varmeregning. Har du allerede en grøn energiløsning eller ønsker du ikke at skifte din nuværende ud, er der tillige små tiltag du kan gøre i hjemmet.

En af de største strømslugere er dine stand by-apparater. Det virker ikke som en stor ting, men de står rent faktisk og bruger store mængder strøm. Og det er da åndssvagt, når stand by netop er en tilstand, hvor du ikke bruger produkterne. Ved at slukke dine strømslugende kilder helt hver gang sparer du således flere penge på energiregningen end du lige går og forestiller dig. Det er et simpelt tiltag, der ikke koster dig noget, men tværtimod sparer dig for en masse.

Billedet af det grønne hjem skabes på en række forskellige måder. Du kan således frit vælge hvordan og i hvor stort omfang du ønsker at skabe billedet af det grønne hjem. Men en ting er (næsten) sikkert, du vil booste din egen selvtillid, når du ved, at du gør noget godt for miljøet.