Loading...
X

Skab et professionelt image på dit kontor

The_Park_Northpoint_-_Open_Plan_Office_Space
Et kontor er lang mere end blot et sted hvor dine medarbejdere kan knokle, det er ligeledes en stor del af din virksomheds image. Når partnere og kunder kommer på besøg til møder, er det vigtigt at dit kontor er gearet og viser hvem i er som virksomhed. Hvis dit kontor er rodet og uoverskueligt, hvordan er din virksomhed så når arbejdet skal laves? det er sådan dine kunder vil tænke. Så det er vigtigt at kontoret udstråler de samme evner som din virksomhed har. Dette kan gøres på flere måder, både med indretning dress code og dine faciliteter på kontoret.

Indretning af kontoret

Indretningen af dit kontor er det første der skal være på plads. Der er stor forskel på om dine medarbejdere sidder fire mennesker ved et sofa bord og arbejder eller om de sidder ved et rigtigt skrivebord. Disse skriveborde kommer dog i flere forskellige designs og det er uden tvivl en god idé at få købt borde der kan hæves og sænkes. Den funktion er mere for dine medarbejderes comfort, men har de det godt kan det ses og det vil stråle igennem. Det er ligeledes vigtigt at få nogle gode stabile kontorstole, så dine medarbejdere ikke sidder på sørglige taburetter og spisebordsstole.

Det kan måske lyde som en indretning der kan blive meget dyr og omfattende, men der er virksomheder der kan hjælpe med dette. Eksempelvis har Kontorzonen stort udvalg af billig og brugte designer møbler af brands såsom Kinnarps og Fritz Hansen. De kan ligeledes hjælpe dig med at rydde dit kontor for nuværende møbler og levere de nye møbler.

Det behøver ikke nødvendigvis være designer kontormøbler, de udstråler dog et helt specielt og proffesionelt signal til dine kunder og det kan derfor anbefales at bruge lidt ekstra penge på dine kontormøbler.

Indret nogle små lounge områder og mødelokaler

Når du har møder med nogle partnere eller kunder er det vigtigt at i har et sted hvor der kan tales foretning uden at man sidder midt i et stort åbent kontorlandskab. Få derfor indrettet nogle lokaler til mødelokaler. Har du ikke ekstra rum på kontoret, kan du ligeledes blot afskærme nogle områder på kontoret og gøre det til lounge område. Det vil være lidt mere casual men det vil være præsentabelt.

Dress code skal ikke overtage showet

Dine medarbejder vil udseende det bedste signal hvis de klæder sig, så det passer til kontoret. Det må dog ikke tage over, da dine medarbejdere ikke skal føle at de er påtvunget en uniform. Det skal til gengæld gøres klart at det heller ikke er jogging bukser og en sweatshirt der skal arbejdes i. Find en mellem vej der er behageligt for dine medarbejdere og ligeledes giver et godt indtryk af dit kontor og dine medarbejder.