Loading...
X

3 ting du skal huske på din rejse

rejse

Vi kender det allesammen. Klokken er mange, og flyet letter lige om lidt. Men har du glemt noget? Selvfølgelig har du det. I denne artikel giver vi dig den måske vigtigste huskeliste til rejsen.

Kuffertvægten

En ting som mange mennesker glemmer eller måske slet ikke har overvejet at medbringe på en rejse, er kuffertvægten. Denne lille vægt er nem at have med på farten, og den kan måle vægten af ens kuffert.

Det er enormt praktisk med en kuffertvægt – især på hjemturen, hvor man har shoppet lidt mere end man havde regnet med. Men det vigtigste spørgsmål er: Har man shoppet for meget? Det kan en kuffertvægt give svaret på i løbet af et splitsekund.

Med en kuffertvægt slipper man altså for at skulle stå i lufthavnen og simpelthen ikke nå med ombord på flyet, fordi man skal stå og sortere baggage fra eller akut købe en ekstra kuffert, hvortil alle ens souvenirs skal overflyttes.

Tandbørsten

Tandbørsten er en af de ting, som de fleste glemmer. Det er dødirriterende at stå i et andet land ved midnatstid og opdage, at man ikke har husket det vigtigste – nemlig tandbørsten.

Man kan selvfølgelig bare købe en ny tandbørste, men de fleste butikker holder lukket ved midnatstid, hvor man lige står og mangler den. Så hvorfor ikke bare huske at tage den med i første omgang?

Det virker måske ikke som en stor ting, men når man står i et andet land og skal til at finde en ny tandbørste, kan det godt føles som en katastrofe. Så husk tandbørsten, og få en bedre start på rejsen!

Badetøjet

På en ferie er det ikke unormalt at glemme badetøjet. Og det er altså bare uheldigt at være taget på badeferie uden badetøj. Det behøver ikke yderligere uddybning, men det kommer alligevel her.

Man står i udlandet. Der er tredive graders varmt. Man sveder. Man har brug for en dukkert, men man har glemt badetøjet. Hvad så? Så har man to valgmuligheder.

Første mulighed er at bide i det sure æble og lade være med at bade. Den anden mulighed er at gå på jagt i tredive graders varme efter et nyt sæt badetøj. Så husk badetøjet og få en god start på ferien.