For at i kan lære mig lidt at kende, vil jeg stille mig selv tre spørgsmål, som giver jer læsere en indsigt i hvad i kan forvente, hvis i følger min blog.

Hvorfor en blog ved navn godtfoto.dk?

Jeg har valgt at min blog skal hedde godtfoto.dk, fordi jeg mener at det er vigtigt at man supplerer sine indlæg med mindst et godt billede. Som læser bliver jeg selv fanget af god grafik og flotte billeder, og det vil jeg forsøge at levere her på min blog. Jeg er på ingen måde uddannet fotograf, men vil kalde mig selv for en god amatørfotograf, og det er derfor mit mål, at lægge billeder op, som jeg selv taget indimellem.

Hvilke emner vil jeg blogge om?

Jeg har ikke fastlagt noget specifikt emne, som jeg vil blogge om. I stedet vil dette være en livsstilblog, hvor jeg skriver om gode og dårlige oplevelser i min hverdag, samt problemer og løsninger, som kan være en hjælp for andre.

Hvem er jeg?

Jeg er en pige midt i trediverne, og ja jeg er stadig en ung pige i min verden. Jeg bor for mig selv i København og det er der det meste af mit liv udspiller sig.

Jeg håber du bliver hængende på min blog, og har lyst til at følge udviklingen i mit liv.